Fri frakt från 1250:-
Kundtjänst öppet 08 - 17 vardagar
Över 500 000 kunder
011 - 440 15 15

Stekpannor

Hos Kontorab hittar du stekpannor för alla typer av matlagning. Här finns non-stick-modeller, gjutjärnspannor och belagda pannor som ger jämn värmefördelning och bra stekyta. Sortimentet inkluderar även ergonomiska handtag och ugnssäkra alternativ för ökad flexibilitet i köket. Perfekta för restauranger, caféer och hemmakök där hållbara och lättskötta stekpannor behövs. Oavsett om du ska steka kött, fisk eller grönsaker, finns här stekpannor som ger ett perfekt resultat vid varje användning.
Visar 1 av 1 produkter
Sortera efter

Stekpannor

Frågor och Svar om Stekpannor



Vad används stekpannor till?


Stekpannor används för att steka, bryna och sautera mat, som kött, grönsaker och ägg.



Vilka material är vanliga för stekpannor?


De vanligaste materialen är gjutjärn, rostfritt stål och aluminium med non-stick-beläggning.



Kan stekpannor användas på induktionshäll?


Ja, men se till att pannan är märkt som induktionskompatibel.



Hur rengör jag en stekpanna?


Diskas för hand med en mjuk svamp och diskmedel. Undvik att använda stålull på non-stick-beläggningar.



Vad är fördelarna med en gjutjärnspanna?


Gjutjärnspannor är hållbara, håller värmen jämnt och kan användas på både spis och i ugn.



Hur förvarar jag stekpannor bäst?


Förvara dem staplade med skyddande mellanlägg eller häng dem för att undvika repor.



Finns det pannor för specifika ändamål?


Ja, exempelvis grillpannor, crepepannor och wokpannor är designade för specifika maträtter.



Är non-stick-pannor säkra att använda?


Ja, moderna non-stick-beläggningar är fria från skadliga ämnen som PFOA.